Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ συνεχίζει τις επαφές για τη στελέχωση του ρόστερ της εν όψει της ιστορικής συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι “ερυθρόλευκοι” εκτός από έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν πολλές παραστάσεις τόσο από τη Γ’ Εθνική όσο και από παραπάνω κατηγορίες (Παληγεώργος, Γεωργίου), επιδιώκουν να αποκτάνε και Χανιώτες ποδοσφαιριστές με παρουσία στις κατηγορίες αυτές. Η αρχή έγινε με τον Γιάννη Δρακάκη, υπάρχει πιθανότητα να δοθεί συνέχεια με τον Νίκο Μποτωνάκη, ενώ έχουν δει το φως της δημοσιότητας ως μεταγραφικοί στόχοι και τα ονόματα των Χρήστου Βουρβαχάκη και Στέφανου Μαρτσάκη.

Οι πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν ότι το ΙΝΚΑ έχει στο στόχαστρό του και τον Θοδωρή Τσικουδάκη και η περίπτωση απόκτησής του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ο 22χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός προέρχεται από τρεις “γεμάτες” σεζόν με τον Κισσαμικό.

Μάλιστα ήταν εκ των πρωτεργατών της ιστορικής ανόδου στη Football League με 23 συμμετοχές (1ος μαζί με Λαζαρίδη, Τσερκέζο) και 5 γκολ (1ος σκόρερ μαζί με Λώττα) τη σεζόν 2014-2015. Στην πρώτη του παρουσία στη Γ’ Εθνική με το “δελφίνι” (2013-2014) είχε 21 συμμετοχές και 2 γκολ.

Φέτος στη Football League είχε 20 συμμετοχές και 2 ασίστ, ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας έπαιξε και στα 3 ματς που έδωσε ο Κισσαμικός και μάλιστα σε αυτό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο “Τσίκου” έχει δεχτεί πρόταση και από τον Κισσαμικό για να παραμείνει ακόμα μία χρονιά στο Καστέλι, ενώ το όνομά του γράφτηκε και για τον Πανθρακικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook