Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων της Άρτας τον 32χρονο Αλβανό οδηγό-διακινητή, όχι όμως και τον άγνωστο συνοδηγό που πρόλαβε να διαφύγει και αναζητείται

Σαν… σίφουνας πέρασαν μπροστά από τους αστυνομικούς που τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο στην Περιφερειακή Οδό των Ιωαννίνων οι επιβάτες  μιας μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού που μετέφεραν δυο ύποπτους σάκους.

Ακολούθησε πολύωρη καταδίωξη, αλλά ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς. Παρ’ όλα αυτά, οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων της Άρτας τον 32χρονο Αλβανό οδηγό, όχι όμως και τον άγνωστο συνοδηγό που πρόλαβε να διαφύγει και αναζητείται.

Ο αλλοδαπός δεν είχε κάτι ύποπτο μαζί του, ωστόσο ύστερα από έρευνες βρέθηκαν δύο σάκοι που περιείχαν 21 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19 κιλών και 213 γραμμαρίων, τα οποία οι δράστες είχαν μεταφέρει από την Αλβανία μέσα από αφύλακτα μονοπάτια και τα είχαν κρύψει σε ένα αγρόκτημα! Ο 32χρονος ανακρίνεται από τη Δίωξη Ναρκωτικών και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα και οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook