Kλειστοί παραμένουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στο δήμο Γόρτυνας με τους εργαζόμενους να περιμένουν ακόμη να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου η δημοτική αρχή δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος, με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά καθώς η λύση πρέπει να δοθεί μέχρι τις 30 Ιουλίου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ΕΚΗ αναφέρεται:

“Δυόμιση μήνες έχουν περάσει με κλειστούς τους παιδικούς βρεφικούς σταθμούς του δήμου Γόρτυνας, καθώς καμία ενέργεια δεν έχει γίνει από μέρους της Δημοτικής αρχής για την πληρωμή των εργαζομένων. Η καθημερινή αναστάτωση της τοπικής κοινωνίας έχει κορυφωθεί, με τους πολίτες  δίπλα στους εργαζόμενους να περιμένουν ένα μεγάλο θαύμα ,που θα ηρεμήσει  τα πράγματα.

Δυστυχώς ορατός είναι ο κίνδυνος η παρούσα κατάσταση να γίνει καθεστώς, χωρίς κανένας να έχει επιλύσει το πρόβλημα ,με  τα μηδενικά αποτελέσματα από τα «εύκολα» λόγια και τον χρόνο να μετράει αντίστροφα έως της 30/7, τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τη βιωσιμότητα των δομών( μέχρι τότε τα εισερχόμενα έσοδα  θα μπορέσουν να αποδοθούν  στα ταμεία της κοινωφελούς του δήμου).

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και το  Σωματείο Εργαζομένων σε Παιδικούς- Βρεφικούς των ΟΤΑ , δεν θα επιτρέψουν  να καταλογιστεί καμία ευθύνη για την παρούσα κατάσταση στους εργαζόμενους των δομών αυτών, που έχουν γίνει όμηροι  της αδιαφορίας και των ενδο διοικητικών  χειρισμών .

Όλοι μαζί διεκδικούμε ανοικτούς Παιδικούς Βρεφικούς σταθμούς για όλα τα παιδιά του Δήμου Γόρτυνας , καμία θέση εργασίας χαμένη ,άμεση ρύθμιση των οικονομικών οφειλών, προς πάσα κατεύθυνση.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook