Τους εταίρους του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON 2020: STEP “Κοινωνική και πολιτική συμμετοχή των νέων σε περιβαλλοντικά θέματα” υποδέχθηκε η Περιφέρεια Κρήτης στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της τακτικής αξιολόγησης των εργασιών του 1ου χρόνου υλοποίησης του προγράμματος.

Για το σκοπό αυτό οργανώθηκε ολοήμερη συνάντηση εργασίας στο Γραφείο της Περιφέρειας Κρήτης στις Βρυξέλλες, που αποτέλεσε και  συνέχεια των διήμερων εργασιών των εταίρων του Προγράμματος που πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των εταίρων των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (Ελλάδα-Σουηδία-UK-Ισπανία-Τουρκία-Ιταλία), καθώς και οι εταίροι-πιλότοι εφαρμογής του Προγράμματος.

Ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση και αξιολόγηση όλων των εργασιών  και παραδοτέων του προγράμματος από τα ειδικά στελέχη του Εκτελεστικού Οργανισμού Έρευνας της ΕΕ (Research Executive Agency)  στις Βρυξέλλες, που αποτελεί  τον αρμόδιο Ευρωπαϊκό Οργανισμό αξιολόγησης και ελέγχου υλοποίησης των ανταγωνιστικών προγραμμάτων FP7 και Horizon 2020.

Τους εταίρους του Ευρωπαϊκού Προγράμματος STEP υποδέχθηκαν στο Γραφείο της Περιφέρειας Κρήτης στις Βρυξέλλες η Συντονίστρια του Προγράμματος σε επίπεδο Κρήτης η  Δρ Ε. Χατζηγιάννη Δ/ντρια Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού, η Οικονομική Διαχειρίστρια του Προγράμματος Ρ. Παπαδοπούλου Προϊσταμένη Τμ. Εμπορίου της Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕ Λασιθίου, και ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης  Δ. Ανδρούτσος, που συμμετείχαν και στις διαδικασίες αξιολόγησης των εργασιών του προγράμματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook