Ανεφοδιαστείτε με καύσιμα AVIN και επιλέξτε το gadget που σας ταιριάζει!

Τα πρατήρια AVIN υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι με μια νέα μοναδική προσφορά για τους οδηγούς που θα τα επιλέξουν για τον ανεφοδιασμό του οχήματός τους. Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές, γεμίζοντας το ρεζερβουάρ τους, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μοναδικά gadgets Turbo-X από το ΠΛΑΙΣΙΟ για τις φορητές ηλεκτρονικές συσκευές τους.  

Αναλυτικότερα, με κάθε αγορά καυσίμων UNL100 ή Diesel Best Action αξίας 30€ και με επιπλέον χρέωση μόλις €5, ή εναλλακτικά με καύσιμα UNL95 ή Diesel Best ίδιας αξίας και με επιπλέον χρέωση μόλις €7, οι επισκέπτες των πρατηρίων AVIN μπορούν να αποκτήσουν ένα από τα τρία διαθέσιμα gadgets, που θα τους φανούν εξαιρετικά χρήσιμα για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις!

Οι καταναλωτές μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα από power bank 2.500mAh, για να μη μένει ποτέ το κινητό τους χωρίς μπαταρία, διπλό φορτιστή αυτοκινήτου 2.1mA, για να φορτίζουν ταυτόχρονα το κινητό και το tablet τους, καθώς και μοντέρνα ακουστικά με χειριστήρια ήχου και κλήσεων, για να ακούν μουσική και να μιλούν ξέγνοιαστα οποιαδήποτε στιγμή.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια AVIN που συμμετέχουν στην ενέργεια και θα διαρκέσει από τις 11 Ιουλίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους της ενέργειας είναι διαθέσιμες στο www.avinoil.gr 

Επισκεφθείτε τώρα ένα πρατήριο ΑVIN και αποκτήστε τα πιο απίθανα gadgets Turbo-X από το ΠΛΑΙΣΙΟ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook