Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. κ. λευτέρη Αγενάκη προς την Παγκρητική Ένωση Αμερικής και την Διεθνή Ορθόδοξη Χριστιανική Φιλανθρωπία (IOCC):

«Τις θερμές μας ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μας στην Παγκρητική Ένωση Αμερικής και στην Υπηρεσία της Διεθνούς Ορθόδοξης Χριστιανικής Φιλανθρωπίας των Η.Π.Α για την ευγενική τους χορηγία.

Η δωρεά αναλώσιμου υγειονομικού υλικού προς τις υγειονομικές μονάδες της 7ης ΥΠΕ Κρήτης αποτελεί μία έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης και αγάπης προς τον κρητικό λαό.

Σε μία περίοδο που το κράτος, σε πολλές περιπτώσεις, αδυνατεί να παρέχει τα βασικά υλικά στα νοσοκομεία, ενώ, παράλληλα, οι ανάγκες στο νησί πολλαπλασιάζονται λόγω της αύξησης των ευάλωτων στην οικονομική κρίση συμπολιτών μας, των μεταναστών και προσφύγων που φιλοξενούνται στο νησί μας, καθώς και των επισκεπτών της τουριστικής περιόδου, η ανιδιοτελής αυτή πράξη αλληλεγγύης αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Ως Κρητικοί εκφράζουμε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας προς τους ομογενείς συμπατριώτες μας και τους ορθοδόξους αδελφούς μας της Αμερικής».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook