«Eίναι μία η θάλασσα» τιτλοφορείται η φετινή εικαστική έκθεση των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Μαυροματάκη-«ΜΗΤΕΡΑ» που πραγματοποιείται στις 17, 18 και 19 Ιουλίου 2016, στο Γιαλί Τζαμισί, στο παλιό λιμάνι Χανίων.

Θέματα που έχουν πηγή έμπνευσης τη θάλασσα και τον κόσμο της συνιστούν το πολύχρωμο τοπίο της έκθεσης και αποτελούν τα ερεθίσματα για να αναπτυχθούν οι καλλιτεχνκές δεξιότητες των μικρών και μεγαλύτερων μαθητών (4-12 χρονών).

Ο επισκέπτης της έκθεσης αφετέρου θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει εκφάνσεις της παιδικής φαντασίας και δημιουργικότητας και αφενός να συμμετάσχει σ’ ένα σημαντικό κοινωνικό έργο, την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων καθώς κι από τη λαχειοφόρο αγορά που συνδιοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Μαυροματάκη-«ΜΗΤΕΡΑ», με την ΕΛΕΠΑΠ Χανίων θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 17-19 Ιουλίου και θα λειτουργεί απ’ τις 11:00π.μ. μέχρι τις 23:00μ.μ..

  • Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Ιουλίου στις 21:00μ.μ..
  • Την Τρίτη 19 Ιουλίου στις 21:00μ.μ. θα διεξαχθεί η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς.

Το εγχείρημα συνδράμουν με την προσφορά των δώρων για τη λαχειοφόρο αγορά  οι τοπικές επιχειρήσεις και καταστήματα (AQUAFIT, Burlington Books,  Μυλωνάκης Cash & Carry, Green Care Spa και TESSERA).

Επιμέλεια της έκθεσης : Κώστας Μανωλάκης και Βίλμα Μαυροματάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook