Στο κατάμεστο από κόσμο ανοικτό θέατρο Αρκαλοχωρίου πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 13/7/2016, η πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη  που παρουσίασε η Δημοτική Θεατρική Ομάδα « ΔΡΩΝΤΕΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ».

   Στην παράσταση συμμετείχε και η Δημοτική Χορωδία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

   Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί και χορωδοί που ενθουσίασαν το κοινό με την καταπληκτική απόδοσή τους σε ένα έργο διαχρονικό  που με αναφορές στο χθες παραπέμπει στο σήμερα.

   Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία της δημιουργίας τέτοιων πρωτοβουλιών από ερασιτεχνικά σχήματα και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας στο σχεδιασμό και στις δράσεις που προγραμματίζουν η Δημοτική Θεατρική Ομάδα και η Δημοτική Χορωδία.

   Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, αναφέρθηκε  στη σημασία της δημιουργίας τέτοιων εκδηλώσεων από ερασιτέχνες, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες στη Θεατρική Ομάδα και στη Χορωδία και τόνισε τη σημαντική συμβολή της σκηνοθέτιδας  κας  Ευαγγελίας Μαρκοπούλου καθώς και της Δ/ντριας της Χορωδίας κας Αργυρώς Ρέππα.

   Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, του Δ.Ο.Π.Α.Π.  και τη στήριξη του Πολιτιστικού  Συλλόγου Αρκαλοχωρίου.   

   Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν στο Θραψανό στις 27/7/2016 και στο Καστέλλι στις 7/9/2016, με τη στήριξη των Τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook