Κάποιοι συμμορφώθηκαν και αφαίρεσαν τις ταμπέλες και τις πινακίδες από τα πεζοδρόμια της Αγίας Μαρίνας, κάποιοι άλλοι ωστόσο συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο, παρόλο που τους έγιναν συστάσεις από τον δήμο.

Όπως αναφέρει σε μήνυμα αναγνώστης του Flashnews.gr που έστειλε τις φωτογραφίες, οι τουρίστες προτιμούν αντί να κάνουν βόλτα στα πεζοδρόμια της Αγίας Μαρίνας να κάτσουν στα ξενοδοχεία τους “και μετά λέμε ότι φταίει το all inclusive”

Δείτε το μήνυμα του αναγνώστη και τις φωτο:

“Κάποιοι συμμορφώθηκαν αλλά κάποιοι το παίζουν νονοί – αφεντικά της Αγίας Μαρίνας και δεν τους νοιάζει ούτε ο δήμος (που έκανε παρατηρήσεις σε όλους αλλά ακόμα δεν έβγαλε το μπλοκάκι να γράφει) ούτε η αστυνομία ούτε ο σύλλογος. Δεν συγκινούνται καν! Ούτε βγάζουν τις ταμπέλες από τα πεζοδρόμια αλλά πάνε και βάζουν όπου είναι διασταύρωση ταμπελάκια, βελάκια, χάρτες πάνω σε φράχτες, τοίχους, σιδεριές. Έχουμε γίνει γυφταριό! Άσε τους κράχτες και τις κοπέλες που μοιράζουν φυλλάδια από κάθε λογής μαγαζί… Δεν το συζητούν πια οι τουρίστες για απογευματινή βόλτα στα πεζοδρόμια της Αγίας Μαρίνας και κλείνονται στα ξενοδοχεία και μετά λέμε ότι φταίει το all inclusive!!! Αμάν !!! “

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook