200.000 ευρώ θα στοιχίσει στο κράτος μια σύνταξη μελέτης για τη δημιουργία πολυδύναμου ιατρείου στο δ. Φαιστού, μετά από προσφυγή του ιδιώτη μελετητή στη δικαιοσύνη.

Η μελέτη είχε ανατεθεί στον ιδιώτη από τις τοπικές αρχές, με κόστος 135.000 ευρώ, όμως, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής τοπικής οργάνωσης Φαιστού της Νέας Δημοκρατίας, υπουργείο και ΔΥΠΕ αποφάσισαν να την αγνοήσουν χρησιμοποιώντας “μελέτη φασόν” των τεχνικών υπηρεσιών του υπουργείου.

Αποτέλεσμα ο ιδιώτης να προσφύγει στη δικαιοσύνη και να δικαιωθεί και το κράτος να καλείται τώρα να πληρώσει 200.000 ευρώ για μια μελέτη που δεν χρησιμοποίησε.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση τηνς Δημ.Τ.Ο. Φαιστού της ΝΔ αναφέρεται:

“Σε μία εποχή που ακόμα και το κάθε ευρώ είναι ιδιαίτερα πολύτιμο για τις κρατικές υπηρεσίες και ιδιαίτερα για αυτές του χώρου της Υγείας και Πρόνοιας, το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε να πετάξει στον κάλαθο των άχρηστων 200.000 ευρώ. 

Πιο συγκεκριμένα στο Δήμο Φαιστού και ενώ οι Τοπικές Αρχές είχαν αναθέσει σε ιδιώτη μελετητή τη σύνταξη μελέτης για τη δημιουργία αρχικά Περιφερειακού και στη συνεχεία πολυδύναμου Ιατρείου κόστους 135.000 ευρώ, η ΔΥΠΕ Κρήτης αποφάσισε να την αγνοήσει. 

Όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος Φαιστού κ. Αρμουτάκης το Υπουργείο χρησιμοποίησε μία μελέτη φασόν των τεχνικών του υπηρεσιών αφήνοντας ανεκμετάλλευτη μια ήδη έτοιμη δουλειά η οποία και έχει γίνει βάσει των πραγματικών τοπικών αναγκών. Μετά από προσφυγή του ιδιώτη μελετητή στη δικαιοσύνη και τη δικαίωσή του, τώρα πρέπει να του καταβληθούν 200.000 ευρώ! Το ποσό αυτό θα το πληρώσουν οι δημότες για μία δουλειά που δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί πουθενά γιατί απλά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πειραματίζεται για άλλη μια φορά εγκλωβισμένη στις ιδεοληψίες της στην πλάτη των πολιτών της περιοχής μας!

Όταν η λιανική τιμή για γάζες στο εμπόριο κυμαίνεται στο 1,5 ευρώ, όταν οι σύριγγες μίας χρήσης στα 0,30 ευρώ καταλαβαίνει κανείς ότι με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να προμηθευτούν αναλώσιμα, υγειονομικά υλικά που σήμερα σε αρκετές περιπτώσεις αναγκάζεται ο ίδιος ο ασθενής να τα προσκομίζει ή ακόμα και να κάλυπταν τις βασικές ανάγκες των ήδη εγκαταλελειμμένων δομών υγείας της Μεσαράς.

Τι έχουν να δηλώσουν τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ; Έχασαν πάλι τη λαλιά τους…;

Με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, Ξανθός και Πολάκης, είστε ικανοποιημένοι; Δεν σας βλέπουμε να μοιράζετε χαρτάκια και να φωνάζετε αντιμνημονιακά συνθήματα αυτή τη περίοδο..;

Σας τελείωσε η “αριστερή σας επαναστατικότητα..”.

Η κατασπατάληση και η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο και ο λογαριασμός στα θύματα..τους Μεσαρίτες!

Ανίκανοι, απαράδεκτοι, επικίνδυνοι!

Φύγετε τώρα!!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook