Τον διετή απολογισμό της μέχρι σήμερα θητείας του παρουσίασε ο Δήμαρχος Σφακίων Ζερβός Ιωάννης , την Πέμπτη 14 Ιουνίου και ώρα 16.00 ,σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Δημαρχείου στη Χώρα Σφακίων.

Ικανοποιημένος και σταθερά αισιόδοξος ο Δήμαρχος Σφακίων ,παρέθεσε αναλυτικά στοιχεία για τη δράση του Δήμου σε όλους τους τομείς που υπήρξε έργο και δραστηριότητα , ενώ σημείωσε πως μέσα στην γενικότερη οικονομική δυσχέρεια που επικρατεί , η δημοτική αρχή κατάφερε την υλοποίηση στόχων και αποτελεσμάτων με συντονισμένη ,συλλογική  δουλειά και συνεργασία  πάντα με τελικό αποδέκτη το κοινωνικό σύνολο.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες του ,αιρετούς και μη ,υπαλλήλους του Δήμου αλλά και της Περιφέρειας , εκπροσώπους των θεσμών ενώ δεσμεύθηκε να συνεχίσει το έργο του δυναμικά μέσα από διεκδικήσεις χρηματοδοτήσεων μελετών και δίνοντας προτεραιότητα στο περιβάλλον ,επιδιώκοντας κατασκευή βιολογικών εγκαταστάσεων.

Λεπτομέρειες και αναλυτική περιγραφή των δράσεων του Δήμου Σφακίων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του , προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook