Πώς περιγράφουν τον Μπουλέλ οι γείτονές του – Δείτε φωτογραφίες από το διαμέρισμα που έμενε

Ο Μοχάμεντ Λαουίζ Μπουλέλ είναι ο άντρας που έσπειρε για άλλη μια φορά τον τρόμο στη Γαλλία, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο 31χρονος αυτός άντρας ήταν ο οδηγός της νταλίκας που αιματοκύλησε τη Νίκαια, σκοτώνοντας 84 ανθρώπους και τραυματίζοντας εκατοντάδες ανθρώπους.

Την ταυτότητα του άντρα επιβεβαίωσε και ο εισαγγελέας του Παρισιού, Φρανσουά Μολέν, που έχει αναλάβει την ευθύνη των ερευνών, λέγοντας πως ταυτοποιήθηκε μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ο Μπουλέλ ήταν υπήκοος Τυνησίας, ήταν διαζευγμένος και είχε 3 παιδιά, ενώ περιγράφηκε σαν «μοναχικός» άνθρωπος από τους γείτονές τους. Σύμφωνα μάλιστα με τον γάλλο εισαγγελέα, ήταν «απόλυτα άγνωστος στις υπηρεσίες πληροφοριών».

Ο Μπουλέλ σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, γεννήθηκε στην Τυνησία το 1985 και είχε 10ετή άδεια παραμονής στη Γαλλία. Σύμφωνα με τις αρχές της Τυνησίας, καταγόταν από την πόλη Msaken, κοντά στη Σούσα.

Η γαλλική αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο την Παρασκευή στο σπίτι, όπου φέρεται να ζούσε μόνος του, στην περιοχή Abattoirs της Νίκαιας. Η πρώην του σύζυγος τέθηκε υπό κράτηση.

«Καταθλιπτικός και ασταθής»

Γείτονες περιέγραψαν τον Μπουλέλ ως έναν καταθλιπτικό και ενίοτε επιθετικό άντρα που δεν έδειχνε ανοιχτό ενδιαφέρον για τη θρησκεία. Δήλωσαν πως ο άντρας εμφανιζόταν στενοχωρημένος μετά το διαζύγιο του, 2 χρόνια πριν, ενώ αντιμετώπιζε και οικονομικά προβλήματα. «Ασχολούταν περισσότερο με γυναίκες από ότι με τη θρησκεία» δήλωσε γείτονάς του στο BFM TV. «Δεν προσευχόταν και του άρεσαν τα κορίτσια και η Σάλσα», μετέδωσε το δίκτυο, ενώ σύμφωνα με άλλη μαρτυρία ήταν «αγενής και λίγο περίεργος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook