Οι κραυγές τρόμου του ενός γιου της άτυχης 52χρονης από το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισε όταν μπήκε στο σπίτι, σήκωσαν στο πόδι τους γείτονες που έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί

«Πάγωσε» η μικρή κοινωνία του χωριού Γελινιάτικα στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας από την φρικτή δολοφονία μιας γυναίκας μέσα στο σπίτι της, από τα χέρια του ίδιου της του παιδιού που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι κραυγές τρόμου του ενός γιου της άτυχης 52χρονης από το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισε όταν μπήκε στο σπίτι, σήκωσαν στο πόδι τους γείτονες που έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί. Το πτώμα της γυναίκας ήταν πεσμένο στο δάπεδο και πλημμυρισμένο στο αίμα, ενώ ο άλλος γιος της καθόταν δίπλα της κρατώντας το μαχαίρι με το οποίο την είχε κατακρεουργήσει!

Αμέσως έφτασαν στο χωριό άνδρες της Αστυνομίας και ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Άλλωστε, ο 29χρονος παραδέχθηκε ότι εκείνος είχε σκοτώσει τη μητέρα του κι έτσι συνελήφθη και κρατείται, ώσπου να εξεταστεί από ειδικούς και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με τον αδελφό του, αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν.

 protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook