Τελευταία ενημέρωση 14:50

Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη που εξαφανίστηκε στις Κουρούτες Ρεθύμνου

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 16χρονης κοπέλας τα ίχνη της οποίας χάθηκαν απο το απόγευμα της Κυριακής στις Κουρούτες του Δήμου Αμαρίου Ρεθύμνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 16χρονη διαμένει στην Αμερική και ήρθε στην Κρήτη για διακοπές καθώς η μητέρα της κατάγεται απο την περιοχή.

Το απόγευμα της Κυριακής είχε πάει βόλτα σε αγροτική περιοχή μαζί με φίλες της. Κάποια στιγμή απομακρύνθηκε απο την παρέα και απο τότε αγνοείται η τύχη της.

Κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ με την συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, αναζητούν την κοπέλα στην ευρύτερη περιοχή.

Η γιαγιά της, Μαρία Πλατυρράχου μιλώντας στο protothema.gr κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να δώσει στοιχεία στην αστυνομία.

«Είμαι παρά πολύ στενοχωρημένη.Μας βρήκε μεγάλο κακό από το πουθενά.Ψάχνουμε το παιδί από χτες το βράδυ και δεν μπορούμε να το βρούμε. Έχουμε τρελαθεί».

Όπως λέει η κυρία Πλατυρράχου το κορίτσι είναι υιοθετημένο από την κόρη της και τον άντρα της που παντρεύτηκαν στην Αμερική.

«Η κόρη μου έχει παντρευτεί στην  Αμερική και έχει υιοθετήσει δυο κοριτσάκια.Το ένα είναι 16 ετών το οποίο και αγνοείται και το άλλο είναι 13 ετών . Χτες το απόγευμα έπαιζαν οι δυο αδερφούλες μαζί με αλλά δυο κοριτσάκια του χωριού.Έπαιζαν στα χωράφια και έκοβαν χορταράκια για να ταΐσουν τα πρόβατα. Η μικρότερη αδερφή μαζί με τα άλλα κοριτσάκια γύρισαν στο σπίτι ενώ η άλλη η εγγονή μου δεν ήρθε. Από χτες το βράδυ κλαίω και δεν μπορώ να συνέλθω».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook