Σαρωτικούς ελέγχους στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου πραγματοποιούν από το περασμένο Σάββατο μικτά κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας με την ΕΛ.ΑΣ.

Οι παραβάτες έρχονται αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα, και έχει κατασχεθεί πλήθος προϊόντων.

Οι έλεγχοι πέριξ και εντός των λαϊκών αγορών που πραγματοποιούνται στο Δήμο Ηρακλείου έχουν ξεκινήσει σε συνεργασία και με τον επόπτη των λαϊκών αγορών του Δήμου Ηρακλείου.

Έτσι το περασμένο Σάββατο 16 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι έλεγχοι στην λαϊκή αγορά της περιοχής των Πατελλών, όπου βεβαιώθηκαν παραβάσεις και έγιναν κατασχέσεις.  

Πιο συγκεκριμένα καταγράφηκαν 2 περιπτώσεις για πώληση προϊόντων χωρίς άδεια, έγινε κατάσχεση και βεβαιώθηκαν πρόστιμα της τάξης των 5.000 ευρώ για κάθε περίπτωση, ενώ ακολούθησε και η διαδικασία του αυτοφώρου από την ΕΛΑΣ.

Στη συνέχεια το μικτό κλιμάκιο προχώρησε και σε 3 περιπτώσεις κατάσχεσης προϊόντων, τα οποία εγκατέλειψαν οι πωλητές τους προκειμένου να μην τους βεβαιωθούν πρόστιμα.  

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, με στόχο πάντα την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών στο Δήμο Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook