Κοντά στην πραγματοποίηση μιας σπουδαίας μεταγραφής φέρεται να βρίσκεται η Ασή Γωνιά με την προσθήκη του Στέλιου Μπαξεβάνη να φαντάζει πολύ πιθανή.

Ο 22χρονος φορ που πέρσι αγωνίστηκε στον Πλατανιά τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Γιάννη Κατσούλη και είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Ρέθυμνο για λογαριασμό της Ασή Γωνιάς.

Με τους «ερυθρόλευκους» στο πρωτάθλημα της Football League 2 o πρώην επιθετικός της Επισκοπής και του Αστέρα Ρεθύμνου είχε σε 18 συμμετοχές 4 γκολ, όλα αγωνιζόμενος σαν αλλαγή.

Κρούση σε Κώστα Γύπαρη

Πέρα από την διαφαινόμενη μεταγραφή του Μπαξεβάνη η Ασή Γωνιά έκανε κρούση και στον Κώστα Γύπαρη. Ο νεαρός τερματοφύλακας με θητεία μεταξύ άλλων σε ΑΟΧ και Πλατανιά έχει μείνει ελεύθερος από την Νέα Ιωνία και είναι σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες. Η ομάδα του Αποκόρωνα έκανε μια πρώτη διερευνητική επαφή με τον 23χρονο γκολκίπερ, ο οποίος δίνει προτεραιότητα σε ομάδα της Football League με την οποία βρίσκεται σε συζητήσεις. Σε περίπτωση όμως που αποφασίσει να κατέβει ξανά στην Κρήτη τον πρώτο λόγο τον δίνει σίγουρα στην ομάδα του χωριού του, αφού κατάγεται από την Ασή Γωνιά.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook