Οι εκδόσεις “Έρεισμα” και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, απευθύνουν κάλεσμα για την Πέμπτη 21 Ιουλίου, στις 8:30μμ στο Νεώριο Μόρο, στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Ανδρονίκης Ζαχαριουδάκη, “Γύμνασμα Ψυχής”.

Την παρουσίαση θα κάνουν ο Σταμάτης Ν. Φιλιππίδης, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Φιλολογίας, η Πηνελόπη Ντουντουλάκη, γιατρός και ποιήτρια και η Όλγα Καραδάκη, φιλόλογος.

Απαγγελία ποιημάτων: Ελπινίκη Μιχαλούδη και Ανδρονίκη Ζαχαριουδάκη.

Το “Γύμνασμα ψυχής είναι η τρίτη ποιητική συλλογή της ποιήτριας που εκδίδεται από τις εκδόσεις των Χανίων “ΕΡΕΙΣΜΑ”.

Η ποιήτρια του έρωτα, όπως χαρακτηρίζεται από τους αναγνώστες της, γεννήθηκε στο Κακοδίκι Χανίων και ξόδεψε όλη της τη ζωή στο κυνήγι του Μινώταυρου και στην προσπάθεια να γλυτώσει από αυτόν. Σπούδασε Αγγλική γλώσσα και λογοτεχνία στο Λονδίνο και Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Μπολώνια στη συνέχεια εργάστηκε ως γιατρός του ΕΣΥ, το οποίο υπερασπίστηκε με ζήλο προς όφελος των πασχόντων συνανθρώπων. Λάτρης της τέχνης ασχολήθηκε με το θέατρο και τη ζωγραφική ερασιτεχνικά. Ποίηση γράφει από τα 14, κάτω από το φως της λάμπας.

Η Ανδρονίκη Ζαχαριουδάκη έχει εκδώσει με το ψευδώνυμο “Αλόη Δρυός” την ποιητική συλλογή “Κατάστικτη” και την ποιητική συλλογή με τίτλο “Αέρας γίνε”. Το 2009 έλαβε μέρος, με την ομάδα των ποιητών Magna Grecia στη Μπιενάλε της Βενετίας όπου διακρίθηκε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook