Τελευταία ενημέρωση: 21:15

Ανέφερε ότι έχασε τον προσανατολισμό της ενώ ακολούθησε ένα κοπάδι με πρόβατα και έπεσε σε ένα χαντάκι. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ φώναζε για να την ακούσουν, η φωνή της έκλεισε με συνέπεια να μην μπορεί να ακουστεί

Εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί στις Κουρούτες Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι βρέθηκε από εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης,  σε μικρή απόσταση από το σημείο από το οποιο είχε εξαφανιστεί το απόγευμα της Κυριακής και στο οποίο δυνάμεις της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ μαζί με την ΕΟΔ και με τη συνδρομή ελικοπτέρου, πραγματοποιούσαν έρευνες για τον εντοπισμό της.

Η ανήλικη ήταν ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη αλλά καλά στην υγεία της και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η ανήλικη εξαφανίστηκε και δεν έδινε σημάδια ζωής για περιπου ένα 24ωρο, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να απαντήσει στους αστυνομικούς και τους οικείους της τι συνέβη από χθες μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 16χρονη ανέφερε ότι έχασε τον προσανατολισμό της ενώ ακολούθησε ένα κοπάδι με πρόβατα και έπεσε σε ένα χαντάκι. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ φώναζε για να την ακούσουν, η φωνή της έκλεισε με συνέπεια να μην μπορεί να ακουστεί. 

Υπενθυμίζεται ότι η 16χρονη, είχε πάει για βόλτα μαζι με δύο φίλες της και την μικρότερη αδερφή της, αλλά κάποια στιγμή απομακρύνθηκε και έπειτα δεν έδινε σημεία ζωής.. Οι προσπάθειες της οικογένειας της να επικοινωνήσουν μαζί της έπεφταν στο κενό και έτσι ενημερώθηκαν οι αρχές, που  ξεκίνησαν συντονισμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Το μεσημέρι ενεργοποιήθηκε Amber Alert για την 16χρονη όμως ευτυχώς λίγες ώρες αργότερα δόθηκε τέλος στην εναγώνια αναζήτησή της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook