Στην πραγματοποίηση της πρώτης μεταγραφής του για τη νέα αγωνιστική περίοδο προχώρησε ο Κισσαμικός, που απέκτησε τον 22χρονο αμυντικό μέσο Παντελή Αντωνιάδη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πανηγύρισε πριν λίγους μήνες την άνοδο στη Football League με τον Αιγινιακό (21 συμμετοχές), όπου ήταν συμπαίκτης με τον Ντιντάκ Ντεβέσα, που… κατηφόρισε κι αυτός στα Χανιά, για λογαριασμό του Πλατανιά.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ατρόμητου Πλαγιαρίου και στη συνέχεια εντάχθηκε σε αυτές του Άρη. Αφού έπαιξε σε Κ17 και Κ20 με ιδιαίτερη επιτυχία, υπέγραψε το 2012 επαγγελματικό συμβόλαιο με τους “κίτρινους” και έκανε ντεμπούτο στη Super League τον Νοέμβριο του ίδιου έτους σε ματς με τον Λεβαδειακό.

Τον Ιανουάριο του 2014 παραχωρήθηκε στον Καμπανιακό (Γ’ Εθνική), από τον οποίο μετακόμισε το καλοκαίρι του 2015 στον Αιγινιακό.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Αντωνιάδη.

Το βιογραφικό του

Ημερομηνία γέννησης: 23 Μαρτίου 1994
Θέση: Μέσος

Ο Παντελής Αντωνιάδης ξεκίνησε από μικρός το ποδόσφαιρο στον Ατρόμητο Πλαγιαρίου. Σε ηλικία 12 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες του Άρη και μετέπειτα υπήρξε σημαντικό στέλεχος για τις ομάδες Κ17 (κατέκτησε και το πρωτάθλημα) και Κ20. Το 2012 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη και έκανε ντεμπούτο στη Super League σε παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ενώ τη χρονιά εκείνη κλήθηκε και στην Εθνική Νέων. Τον Ιανουάριο του 2014 παραχωρήθηκε δανεικός στον Καμπανιακό (Γ’ Εθνική). Την περασμένη σεζόν ήταν βασικό στέλεχος του Αιγινιακού (21 συμμετοχές), πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Football League.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ στην ομάδα του Κισσαμικού. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή που με εμπιστεύονται και τα υπόλοιπα θα τα δείξω στο γήπεδο. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook