Το απόγευμα της Δευτέρας (18/07) μέλη της διοίκησης της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και ο προπονητής Γιάννης Κατσούλης έκαναν αυτοψία στο γήπεδο Μουρνιών.

Στις 25 Ιουλίου αποφασίστηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, στις 28 του ίδιου μήνα θα τελεσθεί ο αγιασμός, ενώ στις 10 Αυγούστου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας και των νέων αποκτημάτων.

Η ανακοίνωση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ:

Αυτοψία στο γήπεδο των Μουρνιών πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας μέλη της διοίκησης της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με τον προπονητή Γιάννη Κατσούλη. Ελέγχθηκαν αποθηκευτικοί χώροι και χώροι αποδυτηρίων, ενώ αποφασίστηκαν και οι αλλαγές που θα γίνουν, προκειμένου να διαμορφωθεί ένας χώρος για τη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, καθώς και των συνεντεύξεων Τύπου.

Εν τω μεταξύ, στις 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, ενώ στις 28 θα γίνει ο αγιασμός, παρουσία και των ομάδων Νέων και Παίδων.

Τέλος, η επίσημη παρουσίαση της ομάδας και των νέων αποκτημάτων θα γίνει στο παραλιακό club Cabana Mare, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, στις 10 Αυγούστου, στις 8 μ.μ.