Στο φιλόξενο χώρο του Sea Side Resort & Spa στην Αγία Πελαγία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε η Λέσχη Lions Ηρακλείου, με αφορμή την τελετή αλλαγής Διοικητικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016.

Ο απερχόμενος πρόεδρος L. Μανώλης Βεργετάκης παρέδωσε τη σκυτάλη στην ηγεσία της Λέσχης στον εκλεγέντα για τη Λαϊονική χρονιά 2016 – 2017, L. Μιχάλη Κλεισαρχάκη.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με βάση τα διεθνή Λαϊονικά πρωτόκολλα με τελετάρχη το ιδρυτικό μέλος της Λέσχης του Ηρακλείου  L. Σούλη Δασκαλάκη, ενώ το τελετουργικό της παράδοσης – παραλαβής τέλεσε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κυβερνητών του Θέματος 117 Ελλάδας – Κύπρου, και μέλος της Λέσχης Lions Ηρακλείου, L. Κώστας Πατεράκης.

Η τελετή ξεκίνησε με τον απολογισμό πεπραγμένων του απερχόμενου προέδρου L. Μανώλη Βεργετάκη.

Στη συνέχεια, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ακολούθησε η βράβευση του νεαρού Γιώργου Παχιαδάκη για τις σημαντικές διακρίσεις σου στο άθλημα του golf, καθώς και του διακεκριμένου οφθαλμίατρου του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Γιώργου Παπά για την προσφορά του στην επιστήμη.

Ακολούθησε, εμβόλιμα, η τελετή εισδοχής του κ. Ζαχαρία Χνάρη, τουριστικού επιχειρηματία, ως νέου μέλους της Λέσχης Lions Ηρακλείου, με ανάδοχο τον Πρόεδρο  L. Μιχάλη Κλεισαρχάκη.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ομιλία του νέου προέδρου, ο οποίος αναφερόμενος στο πρόγραμμα της Λαϊονικής χρονιάς που ξεκινά, περιέγραψε – μεταξύ άλλων – το βασικό στόχο που είναι η δημιουργία ενός διαγνωστικού κέντρου για την διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, καλώντας όλους να βοηθήσουν στην επίτευξή του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι της Λέσχης με τις οικογένειες τους, συμμετέχοντας σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη βραδιά.