Μα τι γίνεται (πάλι) στο ΠΑΣΟΚ στο νομό Ηρακλείου; Γιατί καθυστερεί η συγκρότηση του νέου νομαρχιακού οργάνου;

Έχουν περάσει τρεις ολόκληρες εβδομάδες από τις εκλογές για την ανάδειξη των περιφερειακών οργάνων του ΠΑΣΟΚ και … ενώ έχουν εξεταστεί από την ΕΚΑΠ οι ενστάσεις που υποβλήθηκαν, η νέα νομαρχιακή επιτροπή Ηρακλείου δεν έχει συγκροτηθεί ακόμα σε σώμα!

Σήμερα το απόγευμα ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί η συγκρότηση της νέας νομαρχιακής επιτροπής. Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, έπειτα από την ορθή παρέμβαση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Στέφανου Ξεκαλάκη, αναβλήθηκαν.

Ο λόγος, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι ότι ένα μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, που ενδιαφέρεται μάλιστα, για τη θέση του γραμματέα της οργάνωσης, ζήτησε από τον κ. Ξεκαλάκη την αναβολή της συγκρότησης, καθώς επικαλέστηκε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Με αυτό τον τρόπο, η προγραμματισμένη διαδικασία αναβλήθηκε για αύριο το απόγευμα, ωστόσο, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί….

Και το ερώτημα που πλανάται σήμερα στα μέλη του τοπικού ΠΑΣΟΚ είναι, εάν όντως υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας ή εάν κάποιοι (που θυμούνται και γνωρίζουν τις παλιές “καλές” πρακτικές στο κόμμα) επιδιώκουν έντεχνα και μεθοδευμένα να αναβληθεί επ’ αόριστον η
συγκρότηση του νέου οργάνου, καθώς γνωρίζουν ότι οι συσχετισμοί δεν είναι με το μέρος τους.

Γ. Ρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook