Η επίπονη προετοιμασία στο Πράβετς συνεχίζεται για τον Πλατανιά, που την Τετάρτη (20/07) θα δώσει το δεύτερο φιλικό του τεστ με αντίπαλο τη Μοντάνα.

Μέσω του επίσημου καναλιού της στο YouTube η Χανιώτικη ομάδα παρουσιάζει στιγμές από την προετοιμασία επί βουλγαρικού εδάφους.

Η σχετική ενημέρωση και τα βίντεο από την προετοιμασία:

Τακτική, μετάβαση και πρέσινγκ, αλλά και ασκήσεις ενδυνάμωσης περιλάμβανε το… μενού που είχαν ετοιμάσει ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, για την 4η μέρα προπονήσεων στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο Γιάννης Κάργας πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις των προηγούμενων ημερών και θα είναι στη διάθεση του κ.Παράσχου για το αυριανό τεστ με την βουλγαρική PFK Montana 1921.

Το δεύτερο φιλικό της ομάδας μας θα ξεκινήσει στις 6.30μ.μ. και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Πράβετς.

Εχοντας ήδη τέσσερις μέρες εντατικού προγράμματος στην Βουλγαρία και μετρώντας σχεδόν άλλες δύο εβδομάδες προπονήσεων, είναι ήδη εμφανή τα σημάδια κόπωσης, παρόλα αυτά δεν μπορούν να… κάμψουν το ηθικό των παικτών μας. Οπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί μέσω του fcplataniasTV, το κλίμα στην ομάδα μας είναι άριστο και στα μικρά διαλείμματα κατά τη διάρκεια του προγράμματος δεν λείπουν τα πειράγματα, αλλά και το χιούμορ. Τόσο μεταξύ των παικτών, όσο και μεταξύ των μελών του προπονητικού επιτελείου και των συνεργατών του κ.Παράσχου.

Αλλωστε, δεν είναι μυστικό, ότι το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια θα αποτελέσει και φέτος το κυρίαρχο “όπλο” του Πλατανιά, στο νέο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook