Σε μία ακόμα σημαντική διοργάνωση θα λάβουν μέρος αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Πρόκειται για το Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης, που θα γίνει στο Τελ Αβίβ.

Οι αθλήτριες του ΝΟΧ που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας είναι η Όλγα Κουργιαντάκη, που κατέκτησε την 6 θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική Νεανίδων στο Καζάν και οι Βιολέτα Ζουζούνη, Ευαγγελία Γαυγιωτάκη και Νικολέτα Παπαγεωργίου.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Μια νέα μεγάλη πρόκληση περιμένει την Εθνική ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης, αυτή τη φορά αυτή των Κορασίδων που ετοιμάζεται να λάβει μέρος στο Μεσογειακό Κύπελλο που φιλοξενείται στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ από την Πέμπτη 21 μέχρι και την Κυριακή 24 Ιουλίου.

Ανάμεσα στις αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας και τέσσερις του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Η αναφορά γίνεται για την Όλγα Κουργιαντάκη, που ανακηρύχθηκε 6η παγκόσμια πρωταθλήτρια πριν λίγες ημέρες με την Εθνική Νεανίδων στο αγώνισμα του Κόμπο στο Καζάν της Ρωσίας και ακόμα τις Βιολέτα Ζουζούνη, Ευαγγελία Γαυγιωτάκη και Νικολέτα Παπαγεωργίου.

Ειδικότερα, οι Χανιώτισσες αθλήτριες θα συμμετάσχουν στα αγωνίσματα του Ομαδικού και το Κόμπο, ενώ η Κουργιαντάκη θα λάβει επιπλέον μέρος στο Σόλο και το Ντουέτο.

Αναλυτικά, η αποστολή της Εθνικής Κορασίδων αποτελείται από τις εξής 12 αθλήτριες:

Δήμητρα Τσιαντή, Όλγα Κουργιαντάκη, Γεωργία Βασιλοπούλου, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Ειρήνη Καββάλου, Ηλιάνα Καμπούτση, Ξανθή Μέλλου, Βιολέτα Ζουζούνη, Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Κατερίνα Μανάρα, Βιργινία Γεωργουδάκη και Ευαγγελία Βηθλεέμ Θύμη.