Δικαίωση του δήμου Καντάνου – Σελίνου – Ο Δήμος Κισσάμου πρέπει να απομακρύνει τα ομπρελοκαθίσματα απο την παραλία

Το Ειρηνοδικείο Χανίων με απόφαση που δημοσιεύθηκε στις 19/7/ έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου είχε ασκήσει σε βάρος του Δήμου Κισσάμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Καντάνου-Σελίνου, “κατόπιν τούτου ο Δήμος Κισσάμου και η Μονομετοχική Εταιρεία Αξιοποίησης & Εκμετάλλευσης Ακινήτων & Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Κισσάμου υποχρεώνονται να απομακρύνουν τα ομπρελοκαθίσματα από την έκταση που βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Καντάνου-Σελίνου.”

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάΐο, ο δήμος Καντάνου Σελίνου είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του δήμου Κισάμου για την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων στην παραλία Βουλισμένη. Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά τα συνεργεία τοποθέτησαν ομπρελοκαθίσματα  σε έκταση που σύμφωνα με ισχυρισμούς του δήμου Καντάνου Σελίνου,  βρίσκεται εντός του διοικητικού ορίου του Δήμου χωρίς την απαιτούμενη άδεια του τμήματος περιβάλλοντος και της αρχαιολογίας.

Την περασμένη Πέμπτη ολοκληρώθηκε η δίκη για την υπόθεση και η Ειρηνοδίκης, αφού ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία, έφτασε σήμερα σε απόφαση η οποία δικαιώνει τελικά τον δήμο Καντάνου – Σελίνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook