Μία νέα σελίδα γυρίζει στην καριέρα του ο Μπάμπης Μαραγκουδάκης, που θα συνδυάσει τις σπουδές του στην Αθήνα με το ποδόσφαιρο.

Ο νεαρός και ανερχόμενος αμυντικός θα συνεχίσει στην Κ20 του Ατρόμητου, έπειτα από την επιτυχημένη παρουσία του στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Πλατανιάς. Εκεί θα συναντήσει τους – επίσης προερχόμενους από τον Κρ. Αστέρα – Άντι Ιμέρι και Χρήστο Μαρκουλάκη.

Ο Μαραγκουδάκης, που ανήκει στον Κρ. Αστέρα, γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου 1998 και ξεκίνησε από την Ακαδημία των Νέων Χανίων. Σε νεαρή ηλικία καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα του Κρητικού Αστέρα και το καλοκαίρι του 2014 παραχωρήθηκε στον Πλατανιά, όπου έπαιξε αρχικά στην Κ17 και στη συνέχεια ήταν βασικότατο στέλεχος και στην Κ20, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League.

Σημαντική ήταν και η παρουσία του στις Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Χανίων, έχοντας κατακτήσει ως… βενιαμίν της Μικτής Παίδων το πρωτάθλημα τη σεζόν 2011-12 και το Κύπελλο “Μάχη της Κρήτης” το 2014 ως αρχηγός (μαζί με τον Κουράκη) της Μικτής Νέων. Παράλληλα ήταν στέλεχος και της Μικτής Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook