Μετά τις σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες Παμπαίδες-Παγκορασίδες ΑΒ, σειρά έχουν οι Παίδες-Κορασίδες και οι Έφηβοι-Νεανίδες να εκπροσωπήσουν τον ΝΟΧ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο ΝΟΧ θα συμμετέχει με 9 αθλητές, ενώ στους αγώνες θα πάρουν μέρος με άλλες ομάδες και οι Χανιώτες Χρήστος Βουγιουκαλάκης και Κατερίνα Καβαλιεράκη.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Σειρά για τις μεγαλύτερες κατηγορίες, των Παίδων-Κορασίδων και των Εφήβων-Νεανίδων παίρνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται από την Πέμπτη έως και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων μετά τις σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες Παμπαίδες-Παγκορασίδες ΑΒ επιδιώκει να έχει ανάλογη συνέχεια με τους μεγαλύτερους του αθλητές. Ειδικότερα, οι συμμετοχές του ΝΟΧ, ανέρχονται στις εννέα, ενώ ακόμα στους αγώνες θα συμμετάσχουν και οι Χανιώτες Χρήστος Βουγιουκαλάκης και Κατερίνα Καβαλιεράκη.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης είναι οι εξής:

• Βουγιουκαλάκης Χρήστος (Ν.Ο. Χαλκίδας)
• Καβαλιεράκη Κατερίνα (ΠΑΟΚ)
• Κολοκοτρώνης Νικόλαος
• Παπαστάμος Απόστολος
• Πετράκη Αντωνία
• Πετράκη Χρυσή
• Πλοκαμάκη Νικολέτα
• Τζουγκράκης Στυλιανός
• Χαλκιαδάκης Εμμανουήλ
• Χατζηδάκη Βασιλική
• Χατζησωτηράκης Παναγιώτης

Με χαμόγελα η επιστροφή στα Χανιά για τους Παμπαίδες – Παγκορασίδες ΑΒ

Με εμφανή τα χαμόγελα της ικανοποίησης για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις που κατάφεραν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξήχθη στο Βόλο εμφανίστηκαν την Τρίτη (19/7) στο Κολυμβητήριο Χανίων οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Παμπαίδες και Παγκορασίδες ΑΒ. Ολα τα παιδιά κατάφεραν να βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις από τουλάχιστον μία φορά ενώ κάποια από αυτά έφτασαν στο σημείο να σημειώνουν από τέσσερις έως και πέντε φορές ατομικά ρεκόρ!

«Το σημαντικό είναι ότι και τα 16 παιδιά μπόρεσαν να πετύχουν από τουλάχιστον μία φορά ατομικά ρεκόρ. Αυτό όταν συμβαίνει σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ καλό», σημειώνει χαρακτηριστικά ο προπονητής κολύμβησης του Ν.Ο. Χανίων Κώστας Τζιλιβάκης, προσθέτοντας, «υπάρχουν παιδιά που πέτυχαν από τέσσερα έως πέντε ατομικά ρεκόρ. Αυτός είναι πάντοτε ένας στόχος που θέτουμε σαν ομάδα και όταν τον καταφέρνουμε νιώθουμε πολύ όμορφα».

Ο Κώστας Τζιλιβάκης είναι ικανοποιημένος για τις επιδόσεις των αθλητών του, τους οποίους είδε να κατακτούν μεταξύ άλλων έξι μετάλλια, να συμμετέχουν σε τελικούς αγωνισμάτων ή να τους πλησιάζουν.

«Τα παιδιά που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις έχουν δουλέψει λίγο περισσότερα από τα υπόλοιπα. Σίγουρα υπάρχει το ταλέντο. Πιστεύω ότι και ο Δημουλιός θα μπορούσε να είχε κερδίσει στα 50μ. πεταλούδα, αλλά είχε μια άτυχη στιγμή γιατί κουνήθηκε πάνω στον βατήρα, αλλά αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Ολα αυτά τα παιδιά έχουν μέλλον αρκεί να συνεχίσουν να δουλεύουν. Δουλειά και τίποτε άλλο. Κάθε χρόνο το επίπεδο μεγαλώνει πάρα πολύ και ειδικότερα κρίνοντας από το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο οποίο βρέθηκα λόγω της συμμετοχής του Παπαστάμου, μπορώ να πω ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ», προσθέτει ο κ. Τζιλιβάκης.

Πλέον, σειρά παίρνουν οι Κατηγορίες για Παίδες-Κορασίδες και Εφηβους-Νεάνιδες, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από την προσεχή Πέμπτη έως και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Σε ό,τι αφορά μάλιστα τις συμμετοχές του ΝΟΧ και το τι μπορεί να καταφέρουν οι αθλητές του, ο Κώστας Τζιλιβάκης τονίζει τα εξής: «Θα δούμε τις συμμετοχές και πόσο τυχεροί θα είμαστε. Πιστεύω ότι θα έχουμε εκπλήξεις κι ελπίζω για μας να είναι θετικές. Το σίγουρο είναι ότι μόλις τελειώσουμε θα κάνουμε μια αποτίμηση για την ομάδα μας για το τι έχουμε καταφέρει φέτος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook