Χωρίς κανένα αποτέλεσμα συνεχίστηκαν και χθες οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης, τα ίχνη των οποίων αγνοούνται από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Αστυνομία και Πυροσβεστική ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα σημεία στην ευρύτερη περιοχή των Δουνεΐκων, της Κουρούτας, των Σαβαλίων και χθες επέκτειναν τις έρευνές τους και σε άλλες περιοχές του νομού, ωστόσο δεν υπάρχει κανένα ίχνος από τον πατέρα και την κόρη.

Οι έρευνες επικεντρώνονται σε καναλέτα, απόκρημνα σημεία, δρομάκια, δάση, οπουδήποτε θα μπορούσαν να εντοπιστούν οι δύο αγνοούμενοι, παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει αποτέλεσμα και προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν έχει εντοπιστεί πουθενά το αυτοκίνητο.

Μετά την μαρτυρία ότι πατέρας και κόρη εθεάθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κουρούτα, δεν υπάρχει καμία πληροφορία έστω για το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai χρώματος γκρι με αριθμό κυκλοφορίας ΙΜΝ 6884. Σαν να άνοιξε η γη και τους κατάπιε…

Η υπόθεση έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά και το γεγονός ότι δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος και των δύο, ενισχύει την άποψη ότι έχουν φύγει εκτός νομού.

Η αγωνία για τη ζωή και των δύο είναι μεγάλη και οι έρευνες θα συνεχιστούν σε κάθε σημείο. Οι αρχές καλούν όποιον έχει δει κάτι, να ενημερώσει την αστυνομία. Ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια μπορεί να είναι καθοριστική για τις έρευνες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook