Σε ακόμα μία διοργάνωση ο Απόστολος Παπαστάμος κατάφερε να “γράψει” ιστορία, αφού έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων.

Ο 15χρονος κολυμβητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 400μ. μικτή ατομική Παίδων, βελτιώνοντας την επίδοση που είχε κάνει στο Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης, όταν και είχε “σπάσει” ρεκόρ 31 χρόνων!

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Ιστορία συνεχίζει να γράφει ο Απόστολος Παπαστάμος ο οποίος ξεκίνησε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων.

Ο 15χρονος κολυμβητής κατάφερε να σημειώσει νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα των 400μ. μικτή ατομική στην κατηγορία Παίδων βελτιώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο, ουσιαστικά, τη… δική του επίδοση που είχε σημειώσει στο Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης που είχε διεξαχθεί πριν από λίγες εβδομάδες στη Μάλτα!

Ο νέος χρόνος του Παπαστάμου είναι 04:25.83, τη στιγμή που στη Μάλτα και μετά από 31 ολόκληρα χρόνια είχε συντρίψει ένα ρεκόρ που κατείχε ο σπουδαίος αθλητής του Εθνικού Χαράλαμπος Παπανικολάου, σημειώνοντας τότε επίδοση 04:26.47, ενώ το παλιό ρεκόρ ήταν 04:28.56.

Εύλογα και όπως είναι αναμενόμενο, ο κολυμβητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων τερμάτισε πρώτος στην κούρσα και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους του, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο.

5η Η ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Ακόμα, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του πρωταθλήματος που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, η Βασιλική Χατζηδάκη κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση στα 400μ. μικτή ατομική για την κατηγορία Κορασίδων, με χρόνο 05:11.74.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook