Επιτέλους ένα εξειδικευμένο κατάστημα για το ρολόι, στα Χανιά! Το Chrono Specialist, στο κέντρο των Χανίων, απέναντι από το δημαρχείο (στην οδό Κυδωνίας 32), δεν είναι απλά ένα κατάστημα για ρολόγια. Είναι κυριολεκτικά, όλος ο κόσμος του ρολογιού…

Η ενασχόληση με το χώρο του ρολογιού και η αγάπη των ιδιοκτητών για την υψηλή ωρολογοποιία, οδήγησε στην δημιουργία αυτού του πρωτοποριακού καταστήματος.

Η ανάγκη για βελτίωση της σωστής λειτουργιάς των ρολογιών με συνδυασμό με την απαίτηση για υψηλό επίπεδο σέρβις, κάνουν το κατάστημα Chrono Specialist, την ιδανική επιλογή.

Άλλωστε, η διάρκεια ζωής ενός ρολογιού,  κρύβετε πάντα στη σωστή φροντίδα και συντήρηση.

Ο εξειδικευμένος διπλωματούχος ωρολογοποιός του Chrono Specialist, με την 40χρόνη εμπειρία του, θα εξετάσει το ρολόι σας και θα συζητήσει μαζί σας, τι ακριβώς  χρειάζεται, όπως επίσης θα σας δώσει και χρήσιμες συμβουλές για το πώς να διατηρήσετε το ρολόι σας σε αρίστη κατάσταση.

Το κατάστημα ειδικεύεται σε σέρβις περιοδικό ή πλήρες, σε ρύθμιση ή αλλαγή μπαταριάς αλλά και σε υπηρεσίες φινιρίσματος, επαναφορά  της λάμψης του ρολογιού σας, δουλεύοντας ξεχωριστά κάθε μέρος του και χρησιμοποιώντας μια σειρά από διαφορετικές βούρτσες και λειαντικές πάστες. Εξομάλυνση των επιφανίων, Φινίρισμα, Γυάλισμα, Καθάρισμα μπρασελέ και κάσας, γίνεται με συσκευή υπερήχων, για τέλειο επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι κάποια ρολόγια είναι φτιαγμένα να ζουν για πολλά χρόνια. Είναι υπέροχο να μπορείτε να κληρονομήσετε το ρολόι του παππού σας ή να αφήσετε το δικό σας ωρολόγιο από γενιά σε γενιά, ως οικογενειακό κειμήλιο σε εξαιρετική κατάσταση. Για να συμβεί όμως αυτό είναι σημαντικό να φροντίζουμε για την σωστή συντήρηση τους.

Για να διατηρήσετε λοιπόν το ρολόι σας σε άριστη κατάσταση, για πάρα πολλά χρόνια, τo Chrono Specialist σας προσφέρει υψηλό επίπεδο σέρβις και σας χορηγεί  12 μήνη εγγύηση καλής λειτουργίας για όποια υπηρεσία προσφέρεται στο ρολόι σας!

Οι υπηρεσίες όμως του νέου καταστήματος, δεν σταματούν εδώ. Στο Chrono Specialist μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε το ρολόι σας με ένα άλλο, είτε μεταχειρισμένο, είτε ακόμα και καινούργιο.

Τέλος, ένα κατάστημα αφιερωμένο στο ρολόι, δεν θα μπορούσε να μην έχει και καινούρια ρολόγια που να εκφράζουν τον σύγχρονο άνδρα και γυναίκα.

Θα βρείτε λοιπόν επώνυμες μάρκες σαν τις MICHEL KORS, FOSSIL, MARK JACOBS, DANIEL WELLINGTON, GUESS, NAUTICA, αθλητικά ρολόγια και δραστηριογράφους της POLAR.

Και επίσης, μια μεγάλη συλλογή σε ρολόγια τοίχου, και επιτραπέζια. Μια ιδανική πρόταση για δώρα επαγγελματικά αλλά και  προσωπικά.

Chrono Specialist, γιατί εμπειρία και η ομορφιά ξεκινά από μέσα και μετά βγαίνει προς τα έξω…

 

CHRONOS SPECIALIST
Κυδωνίας 32, Χανιά – Τ.&F.: 28210 26510
Τσουδερών 10, Ρέθυμνο – T. & F.: 28310 29015
Email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook