Ο Πανθρακικός προχώρησε την Παρασκευή στην επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας Κώστα Ανυφαντάκη και του άμεσου συνεργάτη του Τάκη Διακάκη.

Ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού Τάσος Καραολάνης μίλησε με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για τον Ρεθυμνιώτη προπονητή, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη της διοίκησης σε αυτόν και το επιτελείο του.

Όπως αναφέρθηκε στόχος του συλλόγου της Κομοτηνής είναι η ανάδειξη παικτών από την Ακαδημία και η επιστροφή στη Super League μέσα στα επόμενα δύο-τρία χρόνια.

Στις δηλώσεις του ο Κώστας Ανυφαντάκης ανέφερε τα εξής: «Η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στη νέα μετά Super League εποχή του Πανθρακικού για εμένα είναι κίνητρο κι είμαστε εδώ και οι συνεργάτες ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα που υπάρχει στον Πανθρακικό. Έναν Πανθρακικό ο οποίος έχει κάνει πολύ σπουδαίο όνομα στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια. Αλλά εμείς εδώ καλούμαστε αυτή τη χρονιά να δημιουργήσουμε μία ομάδα με νέα παιδιά, με ισχυρό κίνητρο, φιλοδοξίες, με πολλή δουλειά ώστε να μπορέσουμε αυτή την ομάδα με παιδιά και από την περιοχή δίνοντας τους ευκαιρίες, αλλά πάνω απ’ όλα γνωρίζοντας ότι ο Πανθρακικός είναι μεγάλη ομάδα και θα πρέπει όλοι μας να αποδείξουμε ότι δίκαια βρισκόμαστε εδώ να έχουμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά. Από τη μεριά μας πολλή δουλειά και προσπάθεια ώστε να μπορέσουμε να δικαιώσουμε και τον μεγαλομέτοχο τον κ. Καραολάνη και τους ανθρώπους του συλλόγου και πάνω απ’ όλα αυτό το σχέδιο του συλλόγου για εμένα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον».

Εκτός από τον Χανιώτη βοηθό Τάκη Διακάκη, οι υπόλοιποι συνεργάτες του Κώστα Ανυφαντάκη θα είναι οι Νίκος Μαντζουράνης (γυμναστής) και Φίλιππος Μπολοβίνης (προπονητής τερματοφυλάκων).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook