Ένα βίντεο που εμφανίζει έναν μεγαλόσωμο σκύλο να επιτίθεται σε καρχαρία μέσα στο νερό κοντά σε ακτή της Αυστραλίας έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στο YouTube. Στο βίντεο εμφανίζονται αρχικά δύο σκύλοι να κολυμπούν στον ωκεανό κοντά στην πόλη Μπρουμ της δυτικής Αυστραλίας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 1.650 χιλιομέτρων βορειοανατολικά του Περθ.

Οι σκύλοι φαίνεται να \”συνοδεύουν\” πολλούς καρχαρίες προς την ακτή όταν ξαφνικά ένας από τους σκύλους βουτάει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσα κι επιτίθεται σε έναν καρχαρία. \”Ο σκύλος δαγκώνει τον καρχαρία,\” ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Ράσελ Χουντ-Πεν, βιντεοσκοπώντας τη σκηνή. \”Απίστευτο! Τώρα τα είδα όλα.\” Ο Χουντ-Πεν ανέβασε το οπτικό υλικό στην ιστοσελίδα YouTube, όπου μέχρι στιγμής το έχουν δει περισσότεροι από 27 εκατομμύρια χρήστες.

Καθώς ανοίγει το πλάνο φαίνεται ότι στη στεριά έχει ξεβραστεί ένας νεκρός θαλάσσιος ελέφαντας και όπως λέει ο Χουντ-Πεν προφανώς αυτός ήταν ο λόγος που οι καρχαρίες κολυμπούσαν τόσο κοντά στη στεριά. Στο τέλος του βίντεο ο σκύλος βγαίνει από τη θάλασσα και τινάζει το νερό από πάνω του, ενώ είναι άγνωστο τι απέγινε…το θύμα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook