Περισσότερα από 60 νησιά σε Αργοσαρωνικό, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Επτάνησα, Σποράδες, Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, καθώς και η Κρήτη, αλλά και οι περισσότεροι καλοκαιρινοί προορισμοί στην ηπειρωτική Ελλάδα, όπως Χαλκιδική, Ναύπλιο και Πήλιο, «τρέχουν» ήδη με ταχύτητες COSMOTE 4G, με την πληθυσμιακή κάλυψη να ξεπερνάει το 85%, παραμένοντας Νο1 με μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό. Αντίστοιχα, η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου 4G+, που λανσαρίστηκε τον Ιανουάριο του 2015, έφθασε ήδη το 64%. 

Μέσω των δικτύων COSMOTE, οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε υψηλές ταχύτητες internet, που κάνουν την εμπειρία πλοήγησης απολαυστική. Με το δίκτυο κινητής 4G+, το mobile internet της COSMOTE είναι το μοναδικό στην Ελλάδα (και από τα ελάχιστα στην Ευρώπη) που αγγίζει τα 375 Mbps, ενώ σύντομα θα φτάσει έως και τα 500 Mbps, ταχύτητες που πρώτη η COSMOTE παρουσίασε στην Ελλάδα. 

Επιπλέον, με τη δωρεάν αποκλειστική υπηρεσία COSMOTE My Internet, οι συνδρομητές COSMOTE Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής, μπορούν να απολαμβάνουν ξένοιαστα και στις διακοπές τους, τις αξεπέραστες ταχύτητες mobile internet του δικτύου COSMOTE, αφού τους επιτρέπει να έχουν τον πραγματικό έλεγχο κόστους των MB τους και την ασφάλεια ότι δεν πρόκειται να χρεωθούν ούτε 1 ευρώ παραπάνω χωρίς να το επιλέξουν. 

Αληθινές εμπειρίες COSMOTE στο thelifenetwork.gr

Και το καλοκαίρι η ζωή υποστηρίζεται καλύτερα από το δίκτυο κινητής COSMOTE, το δίκτυο με την μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη και τις αξεπέραστες ταχύτητες internet, με καινοτόμες υπηρεσίες και νέες προσφορές για ατελείωτη χρήση mobile data.

Μετά την ιστορία του Γιάννη, που είδαμε να χάνει το τρένο και χάρη στα δίκτυα COSMOTE γιόρτασε τα γενέθλιά του με την οικογένειά του εν κινήσει, η νέα ιστορία της καμπάνιας COSMOTE, που βασίζεται σε πραγματικές ιστορίες συνδρομητών, βρίσκεται στον «αέρα». Ο Νίκος, με τη βοήθεια του δικτύου COSMOTE 4G,  καταφέρνει να επισκευάσει τη βλάβη του σκάφους του και να φτάσει έγκαιρα η νύφη στο γάμο της.

Όλοι οι συνδρομητές COSMOTE έχουν την ευκαιρία να  επισκεφθούν την ιστοσελίδα “The Life Network” για να περιγράψουν τη δική τους θετική εμπειρία από τη χρήση των αξεπέραστων δικτύων COSMOTE και ίσως δουν την ιστορία τους να γίνεται διαφήμιση. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook