Για την ιστορική πρώτη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική ετοιμάζεται η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, που το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε προετοιμασία στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλαρές ασκήσεις, ενώ την εκγύμναση των τερματοφυλάκων λόγω δικαιολογημένης απουσίας του Γιάννη Μπακόπουλου ανέλαβε ο μέχρι πρότινος προπονητής Τ/Φ Γιάννης Ξενάκης.

Πριν την έναρξη της προπόνησης στους ποδοσφαιριστές μίλησαν ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Μυλωνάκης και ο προπονητής Γιάννης Κατσούλης, ενώ το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ Γιώργος Βούρβαχης, συνοδευόμενος από μέλη του Δ.Σ. της τοπικής Ένωσης.

Την Τετάρτη (27/07) θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα σεζόν και στις 10 Αυγούστου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του ΙΝΚΑ στο "Cabana Mare" στην Αγία Μαρίνα.

Η επίσημη ενημέρωση του ΙΝΚΑ και φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα του:

Πρώτη συνάντηση και έναρξη της προετοιμασίας για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, με χαμόγελα και αισιοδοξία για το «μαραθώνιο» της Γ’ Εθνικής.

Τόσο ο πρόεδρος Γιάννης Μυλωνάκης, όσο και ο προπονητής Γιάννης Κατσούλης, ευχήθηκαν υγεία στους παίκτες και συνομίλησαν μαζί τους αρκετή ώρα στα αποδυτήρια.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε χαλαρές ασκήσεις, ενώ την προπόνηση των τερματοφυλάκων είχε αναλάβει για σήμερα ο Γιάννης Ξενάκης.

Δικαιολογημένα απόντες από την «πρώτη» ήταν ο Κώστας Βλαχάκης και ο Χρήστος Παληγεώργος.

Το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, καθώς και μέλη του Δ.Σ., που είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με μέλη της διοίκησης της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.