Με επιτυχία για άλλη μια φορά διεξήχθη εθελοντική αιμοδοσία του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΗ, σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Βιολογικού καθαρισμού στην Φοινικιά αφού υποβλήθηκαν στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο από τους υπαλλήλους της κινητής μονάδας  στη συνέχεια αιμοδότησαν, κατάφεραν να συγκεντρώσουν 17 πολύτιμες μονάδες αίματος για την Τράπεζα Αίματος του Σωματείου Εργαζομένων.

Με περίσσια αίσθηση ευαισθησίας οι εργαζόμενοι έδωσαν ξανά το αίμα τους στη διάθεση αυτών που το έχουν πραγματικά ανάγκη, αποδεικνύοντας ότι και σε αυτή την εποχή με τη δύσκολη εργασιακή καθημερινότητα, 10 λεπτά από το χρόνο τους ισοδυναμούν με ελπίδα ζωής για κάποιους που πραγματικά παλεύουν για την επιβίωσή τους. 

Αυτό το μήνυμα αισιοδοξίας και ανθρωπιάς πρέπει να ευαισθητοποιήσει όλο και περισσότερους.

Το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΗ, ευχαριστεί τους συναδέλφους για την εθελοντική συμμετοχή τους ενώ σχεδιάζει ήδη τις επόμενες εθελοντικές αιμοδοσίες.

Το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΗ, ευχαριστεί θερμά το Κέντρο αιμοδοσίας και την κινητή μονάδα του Βενιζελείου Νοσοκομείου, την προϊσταμένη και το προσωπικό που με φροντίδα και ευαισθησία πραγματοποίησαν την αιμοδοσία.

ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΝΩ ΖΩΗ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook