Κάποια πράγματα ενίοτε δεν τα χωρά ανθρώπινος νους, ωστόσο οι εικόνες από μόνες τους αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα, τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση, του που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη φύση. Ένα αθώο κοριτσάκι έπεσε έρμαιο των ανώμαλων σαδιστικών ορέξεων ενός 72χρονου ο οποίος πρώτα το αποπλάνησε και κατόπιν το οδήγησε στον Γολγοθά του.

Επίσης, δυστυχώς για πολλοστή φορά αποδεικνύεται πως όποιος έχει βαλθεί να κάνει κακό σε ένα αθώο ανήλικο πλάσμα σίγουρα είναι εύκολο εφόσον δεν υφίσταται επαρκής γονική μέριμνα, όπως ίσχυσε και στην παρακάτω περίπτωση. Το βίντεο το οποίο κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας θα πρέπει να σταθεί αφορμή προβληματισμού για πολλούς γονείς.

Στα πλάνα που ακολουθούν φαίνεται ξεκάθαρα ένας 72χρονος, Ρώσος υπήκοος, ονόματι Μιχαήλ Νόβικοφ, ο οποίος παρά την κακή κατάσταση της υγείας του, καθώς εμφανίζεται υποστηριζόμενος από μαγκούρα και με την ανάσα πιασμένη, έχει ήδη καταφέρει να αποπλανήσει το ανυπεράσπιστο αθώο ακόμα στην ψυχούλα του 9χρονο κοριτσάκι. 

Σύμφωνα και με επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας, το τι ακολούθησε είναι άκρως εμετικό, με τον 72χρονο να καταφέρνει να παρασύρει το κοριτσάκι σπίτι του με ατάκες του τύπου «έλα να δεις τα κουνέλια μου» και «να παρακολουθήσεις καρτούν στην τηλεόραση». Η συνέχεια ήταν τραγική, καθώς επιτέθηκε σεξουαλικά στην μικρούλα, την δάγκωσε την βασάνισε και την βίασε. 

«Ο άνδρας απήγαγε το κορίτσι, παρασύροντάς του στο διαμέρισμά του, πολύ κοντά στον τόπο όπου έπαιζε», ανέφερε η έκθεση της αστυνομίας. «Για περίπου μία ώρα, άσκησε σωματική και σεξουαλική βία πάνω του», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Το άτυχο 9χρονο κοριτσάκι πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, παρά τα τραύματά της ψυχικά και σωματικά, η συγκεκριμένη μικρούλα απεδείχθη γενναία, καθώς κατάφερε να αποδράσει μόνη της, όταν ο 72χρονος πήγε για λίγο στην κουζίνα.Κατάφερε να φτάσει μέχρι το σπίτι της όπου είπε στην μητέρα της το τι είχε συμβεί, οπότε ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.  Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η σύλληψη του 72χρονου βιαστή.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/iKbomZ57AKI” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook