Το σοκ της ζωής του υπέστη ένας οδοντίατρος από το Τέξας ο οποίος πήγε για ψάρεμα στις Μπαχάμες, αλλά αντί να πιάσει ψάρια, βρέθηκε στα σαγόνια ενός καρχαρία.

Η ιστορία του Στίβεν Κούθμπερτ κάνει σήμερα τον γύρο του Διαδικτύου καθώς ο ίδιος επέλεξε να την μοιραστεί μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, στην οποία και «ανέβασε» τις παρακάτω σκληρές φωτογραφίες από την επίθεση.

Ο οδοντίατρος ήταν πάνω σε μια βάρκα και προσπαθούσε να πιάσει ένα ψάρι το οποίο, ωστόσο, κυνηγούσε και ένας γκρι καρχαρίας. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο καρχαρίας άρπαξε το πρόσωπό του άντρα, πάνω στο οποίο άφησε τα τρομακτικά σημάδια του, όπως μπορεί να δει κανείς στις εικόνες που ανάρτησε ο κ. Κούθμπερτ στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα με δάγκωνε. Κοίταξα στα δεξιά μου και είδα το στόμα του καρχαρία και τα δόντια του», είπε και συνέχισε, εξηγώντας ότι άφησε το ψάρι, αλλά αυτό δεν έκανε τον καρχαρία να υποχωρήσει, αφού στη συνέχεια τον δάγκωσε στο πόδι. Ο οδοντίατρος χρειάστηκε να βρει τη δύναμη, να πάρει το όπλο του και να πυροβολήσει στο νερό για να κάνει τον καρχαρία να τρομάξει και να φύγει.

Η επίθεση ήταν ένα σοκ για τον ίδιο αλλά και την τοπική κοινότητα αφού παρά το γεγονός ότι τα τελευταία 25 χρόνια πολλοί καρχαρίες έχουν εντοπιστεί στην θαλάσσια περιοχή, κανένας δεν είχε εμφανίσει επιθετική συμπεριφορά, μέχρι την επίθεση στον Στίβεν Κούθμπερτ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook