Από το Δήμο Πλατανιά γίνεται γνωστό ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των γονέων που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για τους τρείς δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πλατανιά (Βουκολιών, Μουσούρων-Σκινέ, Κολυμβαρίου) που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και χρηματοδοτούνται μέσω του ΕΣΠΑ – με φορέα διαχείρισης την Ε.Ε.Τ.Α.Α. – λήγει τα μεσάνυχτα της 29ης Ιουλίου 2016. 

Οι τρεις (3) δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Πλατανιά θα προσφέρουν για φέτος – μέσα από το εν λόγω πρόγραμμα – συνολικά 60 θέσεις για παιδιά ηλικίας 2,5-5 ετών. Περισσότερες πληροφορίες για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πλατανιά σε σχέση με το πρόγραμμα, παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr, προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες και τα αναγκαία βήματα τα οποία θα πρέπει να ακολουθήσουν ενώ η υποβολή της αίτησης γίνεται ηλεκτρονικά στην ακόλουθη δ/νση: https://paidikoi.eetaa.gr/aithsh_2016/index.php . Να σημειωθεί ότι οι προσωρινοί πίνακες των επιτυχόντων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕ.Τ.Α.Α. στις 17 Αυγούστου 2016, προκειμένου να ακολουθήσουν οι ενστάσεις από τις 18 και 22 Αυγούστου 2016. Σύμφωνα με την έως σήμερα ενημέρωση που υπάρχει, τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. στις 24 Αυγούστου 2016.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook