Στην απουσία της Βιργινίας Μανασάκη από τη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης, λόγω της περιπέτειας που περνάει με την υγεία της, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του σώματος, Γιώργος Πιτσούλης, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι σύντομα θα επιστρέψει στα καθήκοντα της.

Όπως είναι ήδη γνωστό η σημερινή συνεδρίαση του οργάνου είχε οριστεί τον περασμένο μήνα από την κα. Μανασάκη, με μοναδικό θέμα τον ενεργειακό σχεδιασμό της Κρήτης. Ωστόσο, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η αρμόδια αντιπεφερειάρχης δεν ήταν δυνατό να παραστεί στη συνεδρίαση, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η συζήτηση για την ενεργειακό ζήτημα του νησιού.

Ο κ. Πιτσούλης ενημέρωσε το σώμα για την επικοινωνία που είχε με την κα. Μανασάκη, η οποία μάλιστα του ζήτησε να μεταφέρει στους περιφερειακούς συμβούλους,  την αγάπη της και τις ευχαριστίες της για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για την περιπέτεια της.

Ομόθυμα ως περιφερειακό συμβούλιο, στέλνουμε την αγάπη μας στη Βιργινία, είπε ο πρόεδρος, τονίζοντας παράλληλα ότι η αντιπεριφερειάρχης ξέρει να δίνει μάχες και θα κερδίσει και αυτή. Σύντομα θα είναι πάλι κοντά μας, συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook