Με κάθε επισημότητα πλέον ξεκίνησε την προετοιμασία της η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την πρώτη της συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

Το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της σεζόν από τον πάτερ-Παύλο, τον οποίο στην ομάδα θεωρούν… γουρλή, λόγω της περσινής κατάκτησης του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Όσον αφορά την προπόνηση σε αυτή συμμετείχαν ο Βασίλης Γωνιωτάκης, που έχει δηλώσει ότι σταματάει το ποδόσφαιρο αλλά θα συνεχίσει ενδεχομένως από άλλο πόστο στην ομάδα, ο Νίκος Πάτας, που είναι σε συζητήσεις με την Καλλιθέα αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η μεταγραφή του και ο Μανώλης Μαρκαντωνάκης, που σπουδάζει στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τη σεζόν στον ΑΟ Περιστερίου.

Απόντας ήταν ο Κώστας Βλαχάκης, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην Αυλώνα, αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Μπακόπουλος, που επιστρέφει στις προπονήσεις την Πέμπτη (28/07).

Η επίσημη ενημέρωση του ΙΝΚΑ:

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και τις ευχές του «γουρλή», όπως αποδείχθηκε πέρυσι, πατέρα Παύλου, ξεκίνησε και επίσημα η νέα σεζόν για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, παρουσία και των ομάδων Νέων και Παίδων.

Παρόντες ήταν και οι εννέα ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, ενώ απόντες ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Μπακόπουλος (επιστρέφει την Πέμπτη), καθώς και ο τερματοφύλακας Κώστας Βλαχάκης, ο οποίος παρουσιάζεται για τη στρατιωτική του θητεία.

Ο Γιάννης Κατσούλης μίλησε σε όλους τους παίκτες στο κέντρο του γηπέδου και ακολούθησε προπόνηση με ασκήσεις με μπάλα, αλλά και οικογενειακό δίτερμα.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την παρουσίαση της ομάδας στις 10 Αυγούστου, στο Cabanα Mare στην Αγία Μαρίνα.

Η τιμή της πρόσκλησης καθορίστηκε στα 10 ευρώ με ένα ποτό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook