Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στους κόλπους της Υγείας, η είδηση του.. γιατρού φάντασμα, που ενώ είχε τοποθετηθεί στα χειρουργεία του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, ουδέποτε είχε παρουσιαστεί στο Νοσοκομείο.

Το εν λόγω περιστατικό, που αποκάλυψε το flashnews.gr έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, με τον διοικητή του νοσοκομείου, Γιάννη Τασσόπουλο, να έχει δώσει εντολή για προκαταρκτική εξέταση, ενώ έχει ήδη ενημερώσει και την ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, ο κος Τασσόπουλος, κάποιος από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, κάλυπτε τον νεαρό επικουρικό γιατρό ο οποίος πληρωνόταν κανονικά για 8 μηνες ενώ εργαζόταν σε νοσοκομειακό ίδρυμα της Μ. Βρετανίας.

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Βενιζελείου Νοσοκομείο Ηρακλείου, εκφράζουν την αγανάκτησή τους, τονίζοντας ότι προσλαμβάνονται γιατροί φαντάσματα την ώρα που η έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού είναι αισθητή στο νοσοκομειακό ίδρυμα του Ηρακλείου, κάποιοι.. τους καλύπτουν και συνδράμουν ώστε η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεια να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο

Το πρόσφατο παράδειγμα, αποτελεί μία ακόμα περίπτωση γιατρού, ο οποίος στα χαρτιά εμφανίζεται ότι κάνει κανονικά το ωράριο του και τις εφημερίες του… ωστόσο… ουδέποτε έχει επισκεφτεί τον χώρο του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες θέλουν τον νεαρό γιατρό, τον Αύγουστο του 2015 να αποδέχεται μία από τις κενές θέσεις στα χειρουργεία του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ωστόσο, τα επαγγελματικά του καθήκοντα σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Αγγλίας δεν του επέτρεπαν να βρίσκεται και στο Βενιζέλειο.

Όσο για τον… μισθό; Πληροφορίες θέλουν στον τραπεζικό λογαριασμό του νεαρού γιατρού να μπαίνει κανονικά ο μισθός, κάθε μήνα μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016, οπότε και παραιτήθηκε από τη θέση του χειρουργού στο Βενιζέλειο.

Έκπληκτοι οι συνάδελφοί του διαπίστωσαν ότι τόσους μήνες η κενή ουσιαστικά θέση στα χειρουργεία του νοσοκομείου καλυπτόταν από έναν γιατρό – φάντασμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook