Με ήττα 2-0 από την Ξάνθη ολοκλήρωσε τα φιλικά τεστ προετοιμασίας επί βουλγαρικού εδάφους ο Πλατανιάς, που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα Χανιά.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου παρά τη φιλική ήττα έδειξε καλή εικόνα και είχε ευκαιρίες για να πετύχει γκολ. Η Ξάνθη προηγήθηκε στο 41’ με τον Σολτάνι, που εκμεταλλεύτηκε πάσα του Λ. Ορφανίδη, ενώ στο φινάλε ο Ράνος πέτυχε το τελικό 2-0. Για τον Πλατανιά ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Ντιλαβέρ, ενώ την καλύτερη στιγμή την είχε ο Γιακουμάκης στο 25’. Η ακριτική ομάδα είχε και δοκάρι με τον Λ. Ορφανίδη στο 35’.

Την Παρασκευή (29/07) ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Πλατανιά στο Πράβετς με πρωινή προπόνηση  και στη συνέχεια είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στα Χανιά.

Οι “ερυθρόλευκοι” γνωστοποίησαν και τη διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών στο Μάλεμε με τον Κισσαμικό (9 Αυγούστου) και με την ΑΕΕΚ ΙΝΛΑ (13 Αυγούστου).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κάργας, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Κουλιμπαλί, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης (1ο ημίχρονο)

Κοκκαλάς, Μπανανά (70′ Κάργας), Πριντέτα, Κουλιμπαλί (70′ Αποστολόπουλος), Βάντερσον, Μουνάφο, Ντεβέσα, Ηλιάδης, Τσουράκης, Γουνδουλάκης, Ντιλαβέρ (2ο ημίχρονο)

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Λ. Ορφανίδης, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Γουάλας, Ντε Λούκας, Σολτάνι, Λουσέρο, Μελισσόπουλος, Π. Ορφανίδης, Γιουνές (1ο ημίχρονο).

Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Καμαρά, Νιέτο, Τριάδης, Λάζιτς, Ράνος (2ο ημίχρονο).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook