Την αξιοποίηση Ευρωπαϊκών κονδυλίων για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ηρακλείου συζήτησαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης και η Αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη

Το θέμα της ενίσχυσης των κοινωνικών δομών του δήμου Ηρακλείου με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ συζήτησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Μαρία Καναβάκη. 

Η Αντιδήμαρχος που επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης στη Περιφέρεια, στο πλαίσιο ανάπτυξης των κοινωνικών δομών-υπηρεσιών του δήμου Ηρακλείου συζήτησε με τον Σταύρο Αρναουτάκη την αξιοποίηση Ευρωπαϊκών κονδυλίων για την ενίσχυση του Κέντρου Αστέγων, την ανάπτυξη νέων δομών για την αντιμετώπιση της φτώχειας, όπως επίσης θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Υγείας. 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης αλλά και η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μαρία Καναβάκη συμφώνησαν το επόμενο διάστημα να γίνει νέα συνάντηση όπου θα εξειδικευτούν οι προτάσεις Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ηρακλείου και να ερευνηθεί το πλαίσιο στήριξης-χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ.