Δια στόματος Νότη Ψυλλάκη ήρθε και με τον πιο επίσημο τρόπο η επιβεβαίωση για ακόμα μια φορά των ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών του Flashnews.gr όσον αφορά την πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη στην θέση του προπονητή.

Ο άνθρωπος που ηγείται της επιτροπής στήριξης της ΠΑΕ στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής (22/7) στο ξενοδοχείο «Σαμαριά» ανακοίνωσε ότι : «η ομάδα είναι μια ανάσα από την συνεργασία της με τον ευγνωσμένης αξίας Κρητικό προπονητή Γιάννη Πετράκη. Ο κ. Πετράκης θα βρίσκεται την Δευτέρα τα Χανιά για να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες. Στόχος μέσα από αυτήν την συνεργασία είναι να οικοδομήσουμε τον Α.Ο. Χανιά του μέλλοντος».

Η κουβέντα δεν επικεντρώθηκε μόνο στον Ρεθυμνιώτη τεχνικό αλλά σαφώς έγινε αναφορά για το μολέντο πάνω στο οποίο θα πορευτεί ο ΑΟΧ από εδώ και στο εξής. Ο κ. Ψυλλάκης ανέφερε το πώς θα προχωρήσει η ομάδα, είπε ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ, τον Ερ. ΑΟΧ, αλλά και την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας, που είναι επίσημη σχολή του Ολυμπιακού όπου θα υπάρξει συνλειτουργία με τις ακαδημίες του ΑΟΧ ουσιαστικά ώστε να υπάρξει ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός. Ο επίτιμος πρόεδρος του ΑΟΧ τόνισε ότι για να γυρίσει σελίδα η ομάδα διοικητικά χρειάστηκε να παραμεριστούν κόντρες από το παρελθόν και να τα «βρουν» μεταξύ τους παράγοντες που είχαν να μιλήσουν χρόνια και το έκαναν για το καλό του συλλόγου και την προβολή των Χανίων.
Μίλησε ακόμα για στήριξη από τους τοπικούς φορείς και αποκάλυψε ότι θα υπάρξει σύντομα συνάντηση ανάμεσα σε ανθρώπους από τον δικηγορικό και επιχειρηματικό κόσμο των Χανίων μέσα από την οποία θα ανακοινωθεί η στήριξη της στην ομάδα. Όσον αφορά τους στόχους των «μπλε» ο Νότης Ψυλλάκης είπε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να στηρίζεται σε γηγενείς ποδοσφαιριστές και ότι θα διατηρήσει τον κορμό των νεαρών και ταλαντούχων παικτών αφήνοντας αιχμές για κάποιους σε αυτό το σημείο αφού ανέφερε: «μας ενδιαφέρουν παίκτες ιδεολόγοι και όχι γυρολόγοι και φραγκοφονιάδες ακόμα και αν είναι γηγενείς». Τέλος πέταξε και το… καρφάκι του για τον Πλατανιά αφού τόνισε: «σκοπός μας είναι η συνεργασία με όλα τα σωματεία του Νομού, ακόμα και με τον Πλατανιά, αλλά όχι με πρακτικές και λογικές αρπαγής παικτών».

Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε και έκανε το σχόλιο του και ο Γιάννης Ντερμανάκης, που είναι μέλος της επιτροπής στήριξης και είπε ότι η ομάδα δεν θα μπει σε διαδικασία αρπαγής παικτών. Στην συνέντευξη τύπου πήραν τον λόγο ακόμα ο εκπρόσωπος της Jet Oil και μέλος της επιτροπής στήριξης, Βαγγέλης Προκοπάκης, το επίσης μέλος Αντώνης Κουκλάκης, αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΧ  παπά-Γιάννης Καραμουσαδάκης.

Σημαντικό, δε, το γεγονός οτι η ομάδα θα συνεχίσει το άνοιγμα στους Χανιώτες και θα συνεχιστεί η εκστρατεία, που είχε ξεκινήσει πριν μήνες, για εγγραφή νέων μελών και με όραμα για έναν σύλλογο λαϊκής βάσης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook