Με τον πιο τραγικό τρόπο τελείωσε η ζωή δύο γυναικών από την Κίνα που ζούσαν και εργάζονταν στη χώρα μας, και πιο συγκεκριμένα στο νησί της Ρόδου.

Πρόκειται για τις Lin Wen Na, 19 ετών και Wu Long Qing, 23 ετών που έχασαν απρόσμενα τη ζωή τους το Σάββατο 2 Ιουλίου στο νησί της Ρόδου. Όλα ξεκίνησαν όταν τελείωσαν τη βάρδια στην επιχείρηση που εργάζοταν και επιχείρησαν να φύγουν περπατήσουν πεζές τη Ρόδου-Λίνδου όταν στο ύψος ενός σούπερ μάρκετ τις χτύπησε ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο στο νεκροταφείο Ταξιαρχών. Στο διάστημα που μεσολάβησε πραγματοποιήθηκα όλες εκείνες οι αναγκαίες διαδικασίες έτσι ώστε οι γονείς της 23χρονης να εξασφαλίσουν την απαραίτητη βίζα προκειμένου να ταξιδέχουν με προορισμό την Ελλάδα, κάτι που κατάφεραν μόλις πριν λίγες ημέρες.

Ολο αυτό το διάστημα τα άψυχα κορμιά τωνμ κοριτσιών παραμένουν σε ψυγείο νοσοκομείου της Ρόδου.

Τραγική φιγούρα στην ιστορία αποτελεί ο σύζυγος της 23χρονης, ο οποίος ήταν παράλληλα αδελφός της 19χρονης, αφού έχασε δύο από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα.

Συντετριμμένοι είναι και οι γονείς του με τους οποίους διατηρεί το κατάστημα στην απέναντι πλευρά του δρόμου, λίγα μόλις μέτρα από το σημείο που έγινε αυτή η τραγωδία.

iefimerida.gr