Πρώτη ενημέρωση 9.04 / Τελευταία ενημέρωση 12.24

Θανάσιμη μετωπική σύγκρουση για έναν περίπου 22 ετών νέο άνδρα – Ένα ζευγάρι τραυματίες – Ο ένας εκ των δυο τραυματισμένος σοβαρά μεταφέρεται στο Ηράκλειο

Τη ζωή του έχασε ένας νέος άνθρωπος, περίπου 22 ετών σε τροχαίο δυστύχημα στο Ρέθυμνο, στο οποίο ενεπλάκησαν δυο οχήματα με τρεις επιβαίνοντες.

Το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη στην περιοχή της Σκαλέτας Ρεθύμνου λίγη ώρα πριν τις 9.00 το πρωί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο προκλήθηκε μεταξύ δυο οχημάτων τα οποία άγνωστο πώς, συγκρούστηκαν μετωπικά.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο ένας επιβάτης, 22 χρόνων να αφήσει ακαριαίο θάνατο. Οι άλλοι δυο επιβάτες, ένα ζευγάρι 56 και 69 ετών τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο 69χρονος σοβαρά.

Μάλιστα, χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των επιβατών από τις λαμαρίνες των αυτοκινήτων.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ωστόσο για τον 22χρονο ήταν ήδη αργά. 

Η σοβαρότητα ωστόσο της κατάστασης του 69χρονου τραυματία οδήγησε τους θεράποντες ιατρούς στο Ρέθυμνο να κρίνουν αναγκαία τη μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook