«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής 8 μαθητών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού στο Μπάρι της Ιταλίας στο πλαίσιο συμμετοχής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ Sport» 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, στο πλαίσιο συμμετοχής της σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ Sport (572836-EPP-1-2016-1-IT-SPO-SCP), προσκαλεί 8 μαθητές Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Περιφέρειας Κρήτης να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για τον Αθλητισμό που θα πραγματοποιηθεί στο Μπάρι της Ιταλίας από 13 έως και  17 Σεπτεμβρίου 2016. 

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετέχουν φορείς από 5 χώρες: Ιταλία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Βέλγιο και Πολωνία και ο στόχος του είναι η ανάδειξη του ρόλου της Φυσικής Αγωγής, της Φυσικής Άσκησης και γενικά της σωματικής κινητικότητας στη βελτίωση των δεικτών της υγείας, στη μείωση της νοσηρότητας και η συμβολή σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής, ενταγμένο σε ένα μοντέλο οικιστικής και περιβαλλοντικής ανάπτυξης 

Το κόστος της διαμονής και διατροφής των συμμετεχόντων θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από το δήμο του Μπάρι ενώ το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων μετ’ επιστροφής από το Ηράκλειο στο Μπάρι θα καλυφθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης

Λόγω των θερινών διακοπών η εκδήλωση ενδιαφέροντος των συμμετεχόντων θα γίνει ηλεκτρονικά και συγκεκριμένα συμπληρώνοντας τη φόρμα (Ευρ. Εβδ. Αθλητισμού-Μπάρι)  που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης, http://kritis.pde.sch.gr/euprogrammes/  (αριστερό μενού) μέχρι και την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 και ώρα 24.00. Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα προκύψουν, ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Κρήτης, την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο υλοποίησης του έργου κ. Βασίλη Μανασσάκη στο τηλέφωνο  2810347280, 6944799806.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook