Μπορεί πριν λίγες ημέρες να ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον Κισσαμικό, αλλά ο Δημήτρης Πολυχρόνης αποτελεί παρελθόν για τη Χανιώτικη ομάδα.

Σύμφωνα με την “ΠΡΩΙΝΗ ΓΝΩΜΗ” ο 21χρονος μέσος, που κατάγεται από την Πάτρα, άφησε τα Χανιά για να συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή, στην οποία χρέη τεχνικού διευθυντή ανέλαβε ο παλαίμαχος διεθνής άσος Κώστας Κατσουράνης.

Ο Πολυχρόνης ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία “Κ. Δαβουρλής ‘92”, ακολούθησαν οι Κ17 και Κ20 του Ατρόμητου, ο Ιωνικός, η Καλαμάτα, ο Ηλυσιακός και ο ΠΑΟ Βάρδας, με τον οποίο πέρσι έκανε καλό πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική.

Το απόσπασμα για τον Πολυχρόνη από την εφημερίδα της Πάτρας αναφέρει: «Την πρώτη της μεταγραφή, πραγματοποίησε την Τετάρτη η Παναχαϊκή, καθώς απέκτησε από τον Κισσαμικό τον 21χρονο Πατρινό Δημήτρη Πολυχρόνη, που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του «Κώστα Δαβουρλή». Ο ποδοσφαιριστής, είχε συμφωνήσει με τον σύλλογο των Χανίων, ωστόσο τους άφησε στα «κρύα του λουτρού» και έρχεται στην «κοκκινόμαυρη» ομάδα.» 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook