Προκηρύχτηκαν για τις 12 Αυγούστου 2016, εν μέσω θερινής ραστώνης οι εκλογές στην ΕΠΣ Χανίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ένωσης λίγο νωρίτερα σήμερα.

Οι εκλογές ήρθαν νωρίτερα από ότι αναμενόταν και σαφώς προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι θα διεξαχθούν την Παρασκευή πριν το 3ήμερο του 15αύγουστου και προφανώς η πλευρά του Γ. Βούρβαχη προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Στέλιο Βαρουξάκη.

Στέλιος Βαρουξάκης: «Είμαστε έτοιμοι εδώ και καιρό»

Ωστόσο σε επικοινωνία που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες με στελέχη των δύο παρατάξεων, από την πλευρά του Στέλιου Βαρουξάκη, μας δήλωναν με μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση ότι η ομάδα είναι έτοιμη εδώ και καιρό και απλά βρίσκεται σε αναμονή για την ανακοίνωση των εκλογών. Μάλιστα χθες το πρωί 03/08 σε κεντρικό καφέ της πόλης των Χανίων γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας δήλωνε ότι ήρθε ο καιρός να γίνει αλλαγή στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο και αυτό θα γίνει σύντομα.

Έτσι από σήμερα το πρωί οι δύο πλευρές μπαίνουν στην τελική ευθεία με δύο ημερομηνίες σταθμούς πριν τις εκλογές:

Την ερχόμενη Κυριακή 07/08 μέχρι τις 19:00, όπου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων και την Δευτέρα 08/08 πάλι μέχρι τις 19:00, που είναι η τελευταία προθεσμία για να δηλώσουν τα Σωματεία τους αντιπροσώπους τους.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και όλη την ανακοίνωση της ΕΠΣΧ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook