Τον Κισσαμικό για τη σημαντική προσπάθεια που κάνει και για την παρουσία του στη Football League βράβευσαν ο “Γαλανόλευκος Φάρος” και η Σπάθα Κολυμβαρίου.

Τις τιμητικές πλακέτες στις δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις που έγιναν παρέλαβε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός, Αντώνης Ροκάκης.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού:

Την ομάδα μας για τη σημαντική προσπάθεια που κάνει και για την παρουσία της στη Football League βράβευσαν ο Σύλλογος Φιλάθλων Εθνικής Ελλάδος Νομού Χανίων “Γαλανόλευκος Φάρος” και η Σπάθα Κολυμβαρίου.

foto mpouzis chania

Στην εκδήλωση του “Γαλανόλευκου Φάρου” για τον εορτασμό των 12 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου την τιμητική πλακέτα για την ΠΑΕ Κισσαμικός παρέλαβε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης, από τον Δήμαρχο Σφακίων Γιάννη Ζερβό.

φωτ. Katerina Bonatou Photography

«Για την προσπάθεια και την άξια εκπροσώπηση της επαρχίας ΚΙΣΣΑΜΟΥ στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου» βράβευσε λίγες ημέρες νωρίτερα η Σπάθα τον Κισσαμικό, στην καλοκαιρινή της εκδήλωση στο λιμάνι Κολυμβαρίου. Ο κ. Ροκάκης παρέλαβε εκ μέρους της ομάδας την τιμητική πλακέτα από τον γενικό αρχηγό της Σπάθας Γιάννη Βαβουράκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook